Annonce

Annonce

Slank på den lette måde


29. maj 2005

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Vanessa
Udgivelsesår:
2005
Sidetal:
117
Pris:
98
ISBN:
8798854143
Helens vurdering:
Slank på den lette måde

Jeg har valgt at give bogen "Slank på den lette måde" 2 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Slank på den lette måde er en lille håndbog skrevet af en af vores skribenter Irma Lauridsen.

Overvægt er et stigende problem som rammer såvel voksne som børn. Ingen er glade for at være overvægtige, og mange har flere mislykkede diæter bag sig.

Irma Lauridsens budskab er at man skal bruge sine tankers kraft. Hun lever efter mottoet: "Jeg kan, jeg vil og nu gør jeg det" og det er tankens kraft, som skal medvirke til at man enten taber sig, eller holder sin vægt.

Hvis du frygter at blive for tyk, så fokuserer du på det og kroppen indstiller sig på det...tyk, tyk, tyk...og den bliver tyk. I stedet skal du begynde at se dig selv som slank, og kroppen skal indstille sig på at være slank: Jeg er slank.

Du skal visualisere og se det for dig, derved kan du ændre på hele din situation.

Børn skal støttes af deres forældre og forældrene har hovedansvaret for at barnet ikke kommer til at høre til 'de tykke børn'. Undskyldninger som 'sådan ser vi ud i vores familie' duer ikke og netop her bliver det relevant at vi som voksne begynder at se på hvordan vi egentlig ser på os selv og hvilket signaler vi sender til vores børn.

Irma Lauridsen giver et bud på hvordan man som voksen kan begynde at tænke i andre baner sammen med sit barn. Hvordan både børn og forældre sammen kan blive både slankere og sundere, simpelthen ved at tænke 'rigtigt'.

De er en lille håndbog, nem at gå til. Velskrevet og fin, dog ikke et 'større mesterværk', hvorfor den får 2 bismervægte.

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annoncer

Annonce