Annonce

Annonce

Slankekurs


6. januar 2014

Forfatter:
Per Brændegaard
Forlag:
Pretty Ink
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
336
Pris:
249
ISBN:
9788763826686
Slankekurs

Læs omtalen af "Slankekurs " under annoncen ...


Annonce

Slankekurs: 12 trin til et sundt og holdbart vægttab er en guidebog til dig, der gerne vil tabe dig på en effektiv og sund måde.

I slankekurs er der ikke noget, der hedder "synd". Og man skal ikke straffe sig selv, hvis man spiser noget usundt eller fedende. Sukker og fedtrige madvarer er nydelsesmidler, som er en naturlig del af en sund balance. Så nå vi forsager nydelsmidlerne, får vi blot endu større trang til dem og ender med at overspise lige præcis det, vi forbyder os selv.

Med slankekurs indfører man små ændringer, der passer til ens livsstil, og som man kan overholde resten af livet. Fx ved at spise fuldkornsbrød i stedet for hvidt brød. Gå i stedet for at tage bussen. Spise slik to gange om ugen i stedet for hver dag. Drikke et glas vand før maden. Alt sammen små ændringer, som gør, at man tager sig roligt og holdbart.

Bogen hendvener sig primært til mennesker, der gerne vil tabe sig, man kan også bruges af professionelle, der arbejder med klienter, vægttab og livsstilsændringer.

Per Brændegaard er cand.scient. i human ernæring og har siden 1994 arbejdet med at hjælpe mennesker med at gå ned i vægt og op i sundhed. Han har tidligere skrevet bogen Mindful spisning.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg bliver nødt til at skrive igen, for at fortælle, hvor glad jeg er for at du har den her hjemmeside!

Det er så fantastisk at have et sted, hvor der er en faglig person, men også utroligt omsorgsfuld, som gider at høre og svare på alle de bekymringer og tanker man har som mor. :-D

Kærlig hilsen
Camilla, snart mor til to


Annonce