Annonce

Annonce

Buster Baktus: Den store vaskehænderbog


13. februar 2010

Forfatter:
Ulrik T. Skafte
Forlag:
Turbine forlaget
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
32
Pris:
238
ISBN:
9788770901826
Buster Baktus: Den store vaskehænderbog

Læs omtalen af "Buster Baktus: Den store vaskehænderbog" under annoncen ...


Annonce

Hvert eneste småbarn må gennemsnitligt blive hjemme i 12 dage om året, fordi barnet er sygt. Det er ikke alene synd for barnet, men det betyder også, at mor eller far må blive hjemme fra arbejde for at passe barnet. De mange sygedage som følge af snotnæser og manglende hygiejne belaster både forældre og institutioner.

Så det er bare med at komme igang ved håndvasken. Børnene i børnehaver og indskolingen kan få hjælp til at lære at vaske hænderne ordentligt med den nye morsomme billedbog Buster Baktus: Den store vaskehænderbog, der er skrevet af Ulrik T. Skafte.

Historien foregår dybt nede i en snavset og beskidt fold på hænderne af drengen Mikkel, Her lever en masse bakterier. Bakterierne hygger sig rigtigt og breder sig, fordi Mikkel aldrig vasker hænder. Det får store konsekvenser. Børnehaven må lukke, fordi alle er syge. Først da Mikkel og alle de andre børn lærer at vaske hænder, bliver det hele bedre igen.

Bogen Buster Baktus: Den store vaskehænderbog er en del af den kendte serie "Lille Bi zoomer ind på ..." og sidst i bogen finder du en vaskehænder-guide til børnene og infosider til forældre, pædagoger og lærere.

Om forfatteren:
Ulrik T. Skafte bog i Århus og kalder mig selv multiskribent, der mest producerer tekster for børn og unge. Et par digtsamlinger er det dog blevet til, men ellers er det romaner, billedbøger, højtlæsningsbøger og fagbøger for børn, han skriver. Han er bl.a. også forfatter til bøgerne "Farvel Sut", "Sophies mor flytter" og "Tobias siger farvel til vuggestuen".


Annoncer

ProduktnyhederSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annoncer

Annonce