Annonce

Annonce

Huset på hovedet


21. september 2016

Forfatter:
Lykke Baran
Forlag:
Huset på Hovedet
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
176
Pris:
199
ISBN:
9788792769251

Læs omtalen af "Huset på hovedet" under annoncen ...


Annonce

Bogen "Huset på hovedet - tankestrømme, der forener, forløser og frigør" er en digtsamling skrevet til dig, der har et barn med særlige behov og som nogle gange føler dig alene og ked af det.

Fra bogens forord:
"Da jeg for syv år siden blev mor til et barn, der viste sig at have særlige behov, havde jeg ingen anelse om, hvilken følelsesmæssig centrifugering der ventede mig. Jeg brugte uanede mængder af energi på at holde min sorg tilbage, for jeg vidste ikke, hvordan jeg ellers kunne undgå, at hverdagen overhalede mig. Jeg følte mig alene og manglede forbilleder at spejle mig i, og spørgsmålene stillede sig ubesvarede op i lange køer".

Sådan indleder Lykke Baran sit forord til bogen "Huset på hovedet - tankestrømmer der forener, forløser og frigør". En bog hun har skrevet, for at få nye vinkler på livet. Efter selv at have fået et barn med handicap søgte hun med sin datter et fredfyldt sted, hvor de helt og fuldt kunne være sig selv - og hun inviterer dig til det samme med sin bog.

Lykke Baran beskriver sin bog som et hus, hvor hver side er en dør, der åbner op for nye forfriskende vinkler. Den sætter ord på de uudtrykte tanker og følelser, og den inspirerer til, hvordan du finder dig selv i dagligt at blive konfronteret med at have et barn med et særligt behov, et handicap. Uanset hvilket handicap dit barn har, så går bogen på tværs af disse og anerkender, at følelserne er de samme. Det er Lykke Barans ønske, at du som læser kan finde en indre ro og accept af situtationen og få vendt handicappet til noget positivt.

Hver side er et digt, en samling af tankestrømme, en samling af følelser, som du måske kan genkende - og der kan være noget forløsende i at mærke, at andre har de samme tanker og de samme følelser som dig.

Om forfatteren
Lykke Baran er sundhedsplejerske, hun er uddannet coach og massør. Hun er derudover mor til en handicappet pige og efter at have fået et barn med et handicap, har hun været optaget af at søge fred med de udfordringer, det bringer med sig.
Lykke Baran holder også foredrag.

Køb bogen for 199,- på husetpåhovedet.dk

Køb bogen "Huset på hovedet" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for en god brevkasse. Den har i mange sammenhænge givet mig brugbare svar på de spørgsmål, der dukker op for en førstegangsmor.

De bedste hilsener
Den forvirrede førstegangsmor


Annonce