Annonce

Annonce

Mor, far og alle de andre - hvordan skilsmissebørn oplever deres nye familier


4. december 2004

Forfatter:
Christine Byriel
Forlag:
Aschehoug
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
164
Pris:
199
ISBN:
8711166444
Helens vurdering:
Mor, far og alle de andre - hvordan skilsmissebørn oplever deres nye familier

Jeg har valgt at give bogen "Mor, far og alle de andre - hvordan skilsmissebørn oplever deres nye familier" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

"Hvem skal holde jul hos hvem i år?" kan være det store spørgsmål i familier, hvor man er skilt og har fået nye partnere, dine, mine og vores børn. Og hvad med bedsteforældre, tanter og onkler.

Nemt er det ikke og i bogen Mor, far og alle de andre giver forfatteren og psykoterapeuten Christine Byriel sit bud på hvordan man kan sikre familiens trivsel, ikke bare under højtider, men også i hverdagen.

Bogens omdrejningspunkt er hovedsageligt børnene og stedfamilien. Om at 'en fremmed flytter ind', om barnet der savner begge sine forældre, om det at stå i en midterposition, om roller, om nye søskende og søskenderækkefølgen, om jalousi, konfliktløsning og forventninger til hinanden.

Bogen Mor, far og alle de andre ser tingene fra børnehøjde og forfatteren søger at hjælpe forældre til at forstå, hvordan børnene oplever stedfamilien og hvorfor børnene måske reagerer som de gør.

Det er en nemt tilgængelig bog, som meget præcist giver et indblik i de konflikter, tanker og følelser, som opstår i mange skilsmisse familier.

Bogen indeholder små fortællinger fra familier og har derfor fokus på nogle af de små ting i hverdagen, som mange familier kan nikke genkendende til.

Hvis du står i en situation med dine, mine og vores børn og gerne vil se tingene på en anden måde og have fokus på tingene fra børnenes side, så er denne bog bestemt for dig.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for dit tidligere svar, som gav os meget ro omkring vores 4 uger for tidlig fødte datters måltider.

I det hele taget tak for denne brevkasse, den hjælper mange forældre... jeg er taknemmelig helt inde i mit dybeste over den tid du bruger, dine lange og fyldestgørende svar og din evne til at forstå....!!

Mor til pige født 4 uger for tidligt


Annonce