Annonce

Annonce

Tilfældige kys


4. april 2007

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
211
Pris:
198
ISBN:
8791867134
Helens vurdering:
Tilfældige kys

Jeg har valgt at give bogen "Tilfældige kys" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Så har Irma Lauridsen gjort det igen,- skrevet en bog som man næsten ikke kan lægge fra sig.

Tilfældige kys er en novellesamling, fyldt med små historie om kærlighed og smerte, om sorg og glæde - alle noveller der rør noget i dig og giver dig lyst til at vide mere om de personer du læser om, eller måske vækker genkendelse fordi du har stået i lignende situationer selv.

Tilfældige kys er 11 historier om helt almindelige mennesker, hvor man får et lille indblik i hvad der foregår under overfladen. Mange af historierne handler om børn og hvordan børn tænker og føler.

Der er f.eks. historien med 'Pigen på bænken' om Marie på 9 år, som har mistet sin far og som næsten hver dag sætter sig på bænken i parken for at tænke. Her møder hun Thomas, som er en voksen mand og de to får et venskab. Men Thomas bliver kæreste med Maries mor og det gør naturligt noget ved Marie.

Irma Lauridsen får os til at se ind bag ved. Som hun siger, så er børn jo netop dem, der viser os de ÆGTE, og de uspolerede følelser. Men som kan have det utrolig svært i deres lille krop.

Tilfældige kys er en bog som man bliver grebet af. Den er let at læse og egner sig perfekt til ferien, som godnatlæsning eller når du bare har behov for at give dig selv en ½ time med en god historie, som samtidig skal vække dine tanker.

Den handler om livet som det er, om kærlighedens skrøbelighed, om hvor svært det er at få de følelser man har frem - hvor svært det er både at modtage og at give.

Tilfældige kys er en rigtig dejlig bog. Irma har en meget fangende skrivestil og det er som meget andet af hendes litteratur, en bog som rører mit hjerte. Derfor må denne bog få 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid gode råd... Din hjemmeside er til stor hjælp. Især for os udenlandsdanskere som ikke har en sundhedsplejerske til rådighed på samme måde som man har i Danmark.

Tak, for alt det du gør.

Udlandsdanskeren


Annonce