Annonce

Annonce

Min familie


23. september 2017

Forfatter:
Sebastian Bune
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
208
Pris:
249
ISBN:
9788711558393
Min familie

Læs omtalen af "Min familie" under annoncen ...


Annonce

Jonathan vokser op i 90’ernes Danmark sammen med sin mor, den afroamerikanske stedfar Leon og halvbroren James. Den usædvanlige familie mødes af omverdenen med fordomme og berøringsangst, og mens Leon udadtil er charmerende er han sammen med familien ekstremt lunefuld - og voldelig. Familiens trivsel følger hans op- og nedture.

Jonathans mor er optaget af New Age-religion og har ikke blik for, hvad der foregår i hjemmet, og derfor kæmper Jonathan en ensom kamp for at holde sammen på det hele.

Vi følger Jonathan og hans familie gennem flytninger, skadestuebesøg, krisecentre, retssager og skilsmisse - men høre også om de gode øjeblikke: om at sidde bag på morens cykel under en rolig stjernehimmel, film og pizza, musik og basketball og ikke mindst om Jonathans kærlighed til lillebroren James.

Sebastian Bunes debutroman giver et følsomt indblik i hverdagen hos en udsat familie og skildrer, hvordan en dreng klarer sig på trods.

Om forfatteren
Sebastian Bune er gymnasielærer. Han er uddannet i Engelsk og Nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusinde tak for dit svar. Det er rart at blive mindet om alt det positive ved børnehavestarten, det er jo det jeg skal forsøge at give videre ;-)

Tak fra Tina


Annonce