Annonce

Annonce

Ravnemor


20. september 2004

Forfatter:
Bettina Bach red.
Forlag:
Aschehoug
Udgivelsesår:
2004
Sidetal:
172
Pris:
99
ISBN:
8711260947
Helens vurdering:
Ravnemor

Jeg har valgt at give bogen "Ravnemor" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Ravnemor er 12 personlige beretninger, fortalt af kvinder som har oplevet det svære i at kombinere moderskab og arbejdsliv.

Kvinderne er alle imellem 28 og 44 år og de fortælle ærligt og personligt om de konflikter og frustrationer de har mødt, når de et eller andet sted har glædet sig til at skulle på arbejde igen.

Nogle kvinder oplever det at skulle gå hjemme som det bedste i verden, hvor andre kvinder glæder sig til at komme væk fra gylp, bleer og hvad der ellers hører med til 'yngelplejen' af et lille barn. Vi er alle forskellige.

Disse 12 kvinder fortæller om den svære beslutning at aflevere sit barn i institution, om det at tage den for familien rigtige beslutning. De fortæller om konflikterne der automatisk opstår, fordi man selv som mor og fordi ens omgivelser har en opfattelse af, hvad det vil sige at være en 'rigtig' mor.

Hører du til de kvinder der gerne vil kombinere arbejdsliv, karriere med det at være blevet mor, vil du kunne hente støtte i denne bog. På samme måde kan du læse denne bog, hvis du som mor gerne vil vide, hvad der rør sig i andre kvinder, selvom de måske tænker helt anderledes end du selv gør.

Jeg vælger at give denne bog 4 bismarvægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusinde tak for dit svar. Det er rart at blive mindet om alt det positive ved børnehavestarten, det er jo det jeg skal forsøge at give videre ;-)

Tak fra Tina


Annonce