Annonce

Annonce

Hvor lagde jeg babyen?


26. februar 2009

Forfatter:
Julia Lahme
Forlag:
www.prettyink.dk
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
200
Pris:
249
ISBN:
9788763810074
Hvor lagde jeg babyen?

Læs omtalen af "Hvor lagde jeg babyen?" under annoncen ...


Annonce

Bogen Hvor lagde jeg babyen? er en personlig og indlevende beretning om, hvordan det er at blive mor, hvordan det er at få karriere, kærlighed og familieforhold til at gå op i en højere enhed og ikke mindst, hvordan det er at blive mor, når man har mistet sin egen mor.

Hvor lagde jeg babyen er skrevet af Julia Lahme, Chefredaktør på Cosmopolitan og cand.mag. i etnologi. Det er en barselsdagbog, der går helt tæt på de magiske livsbekræftende og rørende øjeblikke, hormonerne der tordner rundt i kroppen, så hun tuder og hvæser og raser af dem der er tættest på. For ikke at tale om det faktum at hun skal forholde sig til en så ufattelig og afgrundsdyb træthed at hun ikke engang kan huske hvor hun har puttet sit barn.

Intet er som før - alt lige fra et ellers velfungerende sexliv til daglige inkøb i Netto må revideres. Fra det ene øjeblik til det andet kan man hverken kende sig selv, sin psyke eller sin krop.

Hvor lagde jeg babyen? er til gravide, nybagte mødre, fædre der gerne vil forstå deres koner .. en ærlig og meget personlig beretning fra en virkelig kvinde i dagens Danmark.

En fantastisk dejlig bog.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annonce