Annonce

Annonce

Kærlig hilsen Bedste


11. september 2006

Forfatter:
Karen Margrethe Horsted
Forlag:
Politikens Børnebøger
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
96
Pris:
149
ISBN:
8756776489
Helens vurdering:
Kærlig hilsen Bedste

Jeg har valgt at give bogen "Kærlig hilsen Bedste" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Kærlig hilsen Bedste er bogen til alle børns skrivelystne bedstemødre. Det er simpelthen bogen, hvor Bedste har mulighed for at fortælle barnebarnet om sit liv.

Kærlig hilsen Bedste er skrevet fra Bedste til barnebarnet. Bogen har faste emner, som Bedste så uddyber og fortæller om. Der er Bedstes opvækst og ungdom, men også mulighed for at Bedste kan fortælle om sine egne børns opvækst - altså barnets forældres opvækst. Sidst men ikke mindst, er der naturligvis mulighed for, at Bedste fortæller om da barnetbarnet blev født og hvad barnebarnet betyder. Alt fortalt præcist som Bedste har oplevet det hele.

Kærlig hilsen Bedste starter med en beskrivelse af familiens stamtræ, og herefter følger en beskrivelse af barnets tip- og oldeforældre. Hvad hed de, hvad arbejdede de med osv. og så mulighed for at sætte billede ind.

Herefter følger Bedstes beskrivelse af sig selv som barn, konfirmation, skoletid, bryllup osv. og så kommer "Din forælder blev født".

Kærlig hilsen Bedste er en helt unik bog, som børn i generationer vil elske. Det er en oplagt gaveidé til alle bedstemødre, eller Bedste kan købe den selv, udfylde den og forære den til sit barnebarn.

Det er bestemt en rigtig god idé og så må man jo bare spørge: "Hvornår mon der kommer en "Kærlig hilsen Bedstefar"?

Jeg vælger at give Kærlig hilsen Bedste 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det er lige før jeg synes det bliver pinligt at jeg skriver så meget til dig, men dine svar er enormt nyttige og jeg har fået en god tillid til dig, så du kommer til at høre mere fra mig.

Tak fra Sophus´ mor


Annonce