Annonce

Annonce

Sådan piger!


14. september 2009

Forfatter:
Marianne Egense, Annlil Frolov
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
130
Pris:
199
ISBN:
9788763811514

Læs omtalen af "Sådan piger!" under annoncen ...


Annonce

Bogen Sådan piger! er en håndbog til teenagepiger om udviklingen fra pige til kvinde. Bogen er en form for ’Kvinde kend din krop’ til yngre piger og kommer omkring emner som selvtillid/selvværd, spiseforstyrrelser, mediernes påvirkning, venskaber, gruppepres, følelser, kærester, ’den første gang’, fester, interesser, prævention, kønssygdomme, menstruation, graviditet og abort, overgreb, lidt om drenge og så en opslagsdel.

Alt sammen emner som unge måske kan have svært med at tale med de voksne om - og som voksne den dag i dag, også har svært ved at tale med de unge om. Men bestemt emner, som er vigtige for at pigerne kan blive selvstændige, ansvarsfulde og få en sund seksualitet.

Bogen er skrevet til piger mellem ca. 11-18 år, men dermed sagt er det også en bog, som voksne kan få stor gavn af. Bogen giver indsigt i hvordan de voksne bedst kan støtte de unge pigers selvværd og deres seksuelle udvikling.

Om forfatterne:

Marianne Egense, født 1954. Uddannet sygeplejerske, sexolog og PREP-konsulent. Brevkasseskribent i Alt for Damerne og pigebladet Girls. Hun har også været sexolog i DR's P3 - et program for unge samt deltaget i flere TV-programmer og indslag om unges sexualitet. Marianne Egense giver seksualundervisning i skolerne og har også klienter i terapi.

Annlil Frolov, født 1968. Uddannet NLP-terapeut, coach og enneagram-konsulent med speciale i bl.a. selvværdsproblemer. Har siden 1997 undervist i NLP, afholdt kurser og haft konsulentopgaver. Har både unge og vokse i terapi og coaching.

Køb bogen "Sådan piger!" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Ja, så sætter jeg mig endelig ned og skriver et brev til dig :o)

Jeg har fulgt med i din fantastiske brevkasse fra før min datter, på snart 11 mdr, blev født og har tit kunne bruge et råd på vejen af dig, men det er som sagt først nu, at jeg får sat mig ned og skriver selv. Købte endda også din bog, selvom den (desværre) først udkom da min datter vist var ved at være en 4-5 måneder ;o) Ja, jeg betegner mig faktisk som lidt af en fan, he-he ;o)

Mange hilsner (og ja, jeg har altså også lyst til at give et knus) fra "Mor"


Annonce