Annonce

Annonce

Det småtspisende barn


8. august 2015

Forfatter:
Anita Albers, Lotte Fisker
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
141
Pris:
249,95
ISBN:
9788740602890

Læs omtalen af "Det småtspisende barn" under annoncen ...


Annonce

Børn, der ikke vil spise, er et overset problem. Mange forældre har dog problemet tæt inde på livet og føler en stor afmagt, når deres barn ikke spiser nok. Der kan være forskellige årsager til den manglende appetit: Visse typer medicin, fx til dæmpning af ADHD-symptomer, giver nedsat appetit, og særligt sensitive børn har ofte følsomme smagsløg, der kan give en særdeles stor skepsis over for nye smagsoplevelser. Nogle børn har bare en mindre appetit end andre. Uanset årsagen kan den manglende appetit være bekymrende for forældrene.

Det småtspisende barn er et opgør med betegnelsen ´kræsne børn´ og den dårlige samvittighed, man som forælder kan have, når ens barn ikke spiser, som det helst skal. Det er samtidig en praktisk vejviser til en sund og energirig ernæring for det småtspisende barn. Ikke mindst er det en kogebog, som det småtspisende barn trygt kan kigge i uden at skulle bekymre sig for at møde alt for udfordrende nye retter. De energiberigede hverdagsretter indbyder til et fællesskab om madlavningen, hvor selv børn med de mest følsomme smagsløg kan lokkes til at tilberede - og ikke mindst indtage - en velkendt ret i en måske ny variant.

Bogen er fri for løftede pegefingre og tilbyder endda nogle overraskende råd: Ja, det er okay med en franskbrødsmad med nutella.

Anita Albers er cand.mag. i tysk og filosofi. Hun er forfatter til romanerne Feber og Tingfikser. Det småtspisende barn er udsprunget af hendes egne bekymringer og overvejelser i forbindelse med, at hendes børn mistede appetitten, da de blev medicineret mod ADHD.

Lotte Fisker er uddannet klinisk diætist. Hun var medejer af Diætisterne i Århus, men siden 2012 har hun været ansat i Ældre- og Handicapområdet, hvor hun beskæftiger sig med småtspisende voksne.

Køb bogen "Det småtspisende barn" her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg bliver nødt til at skrive igen, for at fortælle, hvor glad jeg er for at du har den her hjemmeside!

Det er så fantastisk at have et sted, hvor der er en faglig person, men også utroligt omsorgsfuld, som gider at høre og svare på alle de bekymringer og tanker man har som mor. :-D

Kærlig hilsen
Camilla, snart mor til to


Annoncer

Annonce