Annonce

Annonce

Kloge Kalorier - vægttab med sund mad der mætter


22. januar 2009

Forfatter:
Birgitte Escherich
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
256
Pris:
299
ISBN:
9788761404091
Kloge Kalorier - vægttab med sund mad der mætter

Læs omtalen af "Kloge Kalorier - vægttab med sund mad der mætter" under annoncen ...


Annonce

Bogen Kloge kalorier - vægttab med sund mad der mætter handler om at opnå vægttab gennem gode kostråd, samt sund og velsmagende mad.

Kloge kalorier er skrevet af Birgitte Escherich, ejer af kostkompagniet, kendt fra DR1 programmet "Ha' det godt" og som også har været madskribent i blandt andet Femina. I bogen Kloge kalorier giver hun sit bud på, hvordan du med god kost og god smag kan tilrettelægge en personlig kostplan, der giver dig det ønskede vægttab.

Kloge kalorier er:
• mad der giver stor mæthed
• velsmagende mad der er nem at tilberede
• sund mad der følger de otte kostråd
• plads til fristelser

Bogen er opdelt, så man først vælger, hvor hurtigt man vil tabe sig; dernæst vælger man en af de to kostplaner; og til sidst kan man vælge mellem over 200 lækre opskrifter, hvor der er angivet hvilke mængder, man må spise. Der er opskrifter på morgenmad, varme og kolde middags- og frokostretter, salater, familiemiddage, festmiddage, mellemmåltider, brød, desserter, drikkevarer mm. I bogens slankeleksikon får man den nyeste viden om vægttab fra A-Å.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annoncer

Annonce