Annonce

Annonce

Magiske måltider


7. november 2015

Forfatter:
Charlotte Seeger
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
226
Pris:
199
ISBN:
9788740605808
Magiske måltider

Læs omtalen af "Magiske måltider " under annoncen ...


Annonce

Sjov og kreativ mad til børn i hverdage, weekender og til fester

Børn og voksne spiser ofte med øjnene. Når maden anrettes med farver og former, så vækkes barnets nysgerrighed, sanserne stimuleres, og måltidet bliver til en god og hyggelig oplevelse. Og hyggelige måltider er at fortrække frem for måltider, hvor der bliver stukket til maden og surmulet.

Magiske måltider er en kogebog fuld af sprudlende ideer til, hvordan du kan anrette børnenes måltider som små kunstværker på tallerkenen. Du får hjælp til at slippe fantasien løs og inspiration til at øge dit barns madglæde. Byg f.eks. Batman i blåbær, eller forvandl yoghurten til et smilende pandaansigt kun ved hjælp af et par rosiner. Det er super enkelt, men resultatet er magisk.

Charlotte Seeger er ernæringsformidler og indehaver af hjemmesiden Babybite.dk, hvor hun deler ud af gode råd og opskrifter til børn fra 4 måneder og op.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce