Annonce

Annonce

Den fedeste juicekur


1. oktober 2015

Forfatter:
Martin & Zennie Mogensen
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
165
Pris:
249
ISBN:
9788712050797

Læs omtalen af "Den fedeste juicekur" under annoncen ...


Annonce

Hvis du gerne vil smide et par ekstra kilo, have mere energi i hverdagen, og føle dig stærkere og sundere, så er Den fedeste juicekur lige noget for dig og familien!

Du kan vælge at bruge bogen som inspiration til en sundere hverdag, eller gå på kur i 3, 7, 14 eller 30 dage, hvor alle dine måltider vil bestå af juicer og smoothies. Konceptet er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, samt opskrifter og en overskuelig indkøbsliste.

Når du bruger Den fedeste juicekur, vil du allerede kunne mærke forskel få dage efter: Din krop får ny energi, din hud bliver pænere og du føler dig gladere. Samtidig vil du også opdage at mavedellerne og affaldsstofferne forsvinder.

Om forfatterne

Martin Bonde Mogensen er uddannet Body-SDS-terapeut, kostvejleder, foredragsholder og er indehaver af Kropsinstituttet. Martin behandler og guider såvel elitesportsfolk som private til en sundere og raskere livsstil, alt sammen ved at anskue kroppen som en helhed. Martin har mere end 20.000 behandlinger bag sig og har i mange år afholdt retreat i udlandet samt kurser i sundhed. I 2014 udgav han succesen Den fede faste på Gads Forlag.

Zennie Bonde Mogensen er uddannet psykoterapeut, NLP business coach og colon hydroterapeut. Sammen med Martin Bonde Mogensen driver hun Kropsinstituttet.

Køb bogen "Den fedeste juicekur" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Helen har på alle mulige måder været en super støtte for mig i de første fire måneder med min søn Lucas.

Camilla Martin


Annonce