Annonce

Annonce

Flydende magi, juicer og smoothies til børn


8. august 2015

Forfatter:
Mads Bo
Forlag:
High on life
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
128
Pris:
169
ISBN:
2112345678900
Flydende magi, juicer og smoothies til børn

Læs omtalen af "Flydende magi, juicer og smoothies til børn " under annoncen ...


Annonce

Mads Bo, der de seneste 12 år har været en væsentlig spiller på juice- og smoothie-scenen i Danmark har i denne bog samlet al sin årelange viden og erfaringer om sundhed for børn, og omsat det til en letlæselig, sjov og sprudlende bog, der inviterer børnene med i køkkenet og giver forældrene masser af inspiration til, hvordan man lokker grøntsager i poderne.

"Mange børn er ikke så vilde med at spise grøntsager som broccoli, rødbeder og spidskål, og det er her, friskpressede juicer og smoothies kommer ind i billedet" forklarer Mads Bo.

Vi spiser med øjnene, og det er ikke nogen hemmelighed, at en brun juice lavet på gulerødder og spinat er det de færreste har lyst til at drikke - og slet ikke børn. Derfor er alle opskrifterne ikke bare smagsmæssigt afstemt til barnlige smagsløg, der er også kælet for farverne.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Først tak tak tak for gode, beroligende og jordnære svar man kan forholde sig til. Og for at skubbe i den rigtige retning ;-)

Pia, Malthes mor


Annonce