Annonce

Annonce

Leg og lær året rundt


8. oktober 2006

Forfatter:
Helle Lindahl
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
176
Pris:
299
ISBN:
8702049945
Helens vurdering:
Leg og lær året rundt

Jeg har valgt at give bogen "Leg og lær året rundt" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Leg og lær året rundt er en opslagsbog fyldt med idéer til lege og aktiviteter hele året.

Alle børn synes det er dejligt, når vi voksne gider at lege. Når vi synger, når vi sammen klipper og klistrer, når vi griner og har det sjovt og børnene fornemmer at vi deltager og deler oplevelsen sammen. Men ikke kun børn nyder det nærvær - det gør vi voksne jo også.

Leg og lær året rundt er den oplagte bog til fællesskab og nærvær mellem børn og forældre. Den er fyldt med både gamle og nyere lege, som kan bruges, når vi bare er sammen hjemme eller når vi holder fest, børnefødselsdag osv. Der er lege og idéer til indendøre og der er lege og idéer som skal foregå ude.

Bogen er inddelt i kapitler, som hver beskriver hvert enkelt årstid. Bogen fortæller om de forskellige højtider - jul, nytår, påske, halloween osv. og fortæller således også om de forskellige traditioner vi har.

Som eksempel kan nævnes fastelavn. Bogen beskriver fastelavn og hvorfor vi har denne tradition. Bogen indeholder skabeloner til masker, katte osv., der kan klippes i papir og pap. Der er idéer til katteperleplader, raslebøtter og så er der naturligvis fastelavnssange, fastelavnslege og en opskrift på fastelavnsboller.

Leg og lær året rundt henvender sig til forældre, bedsteforældre, pædagoger og andre som gerne vil lege og have idéer til lege med børn. Alle børn vil fra ca. 3 år og opefter kunne deltage i disse lege.

Leg og lær året rundt er en rigtig god bog. Rigtigt mange gode idéer og den rummer ligesom det hele. Bogen indeholder flotte billeder og virker meget indbydende for både børn og voksne.

Jeg vælger derfor at give bogen Leg og lær året rundt 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annoncer

Annonce