Annonce

Annonce

Leg og lær året rundt


8. oktober 2006

Forfatter:
Helle Lindahl
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
176
Pris:
299
ISBN:
8702049945
Helens vurdering:
Leg og lær året rundt

Jeg har valgt at give bogen "Leg og lær året rundt" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Leg og lær året rundt er en opslagsbog fyldt med idéer til lege og aktiviteter hele året.

Alle børn synes det er dejligt, når vi voksne gider at lege. Når vi synger, når vi sammen klipper og klistrer, når vi griner og har det sjovt og børnene fornemmer at vi deltager og deler oplevelsen sammen. Men ikke kun børn nyder det nærvær - det gør vi voksne jo også.

Leg og lær året rundt er den oplagte bog til fællesskab og nærvær mellem børn og forældre. Den er fyldt med både gamle og nyere lege, som kan bruges, når vi bare er sammen hjemme eller når vi holder fest, børnefødselsdag osv. Der er lege og idéer til indendøre og der er lege og idéer som skal foregå ude.

Bogen er inddelt i kapitler, som hver beskriver hvert enkelt årstid. Bogen fortæller om de forskellige højtider - jul, nytår, påske, halloween osv. og fortæller således også om de forskellige traditioner vi har.

Som eksempel kan nævnes fastelavn. Bogen beskriver fastelavn og hvorfor vi har denne tradition. Bogen indeholder skabeloner til masker, katte osv., der kan klippes i papir og pap. Der er idéer til katteperleplader, raslebøtter og så er der naturligvis fastelavnssange, fastelavnslege og en opskrift på fastelavnsboller.

Leg og lær året rundt henvender sig til forældre, bedsteforældre, pædagoger og andre som gerne vil lege og have idéer til lege med børn. Alle børn vil fra ca. 3 år og opefter kunne deltage i disse lege.

Leg og lær året rundt er en rigtig god bog. Rigtigt mange gode idéer og den rummer ligesom det hele. Bogen indeholder flotte billeder og virker meget indbydende for både børn og voksne.

Jeg vælger derfor at give bogen Leg og lær året rundt 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Rigtig lækker brevkasse og hjemmeside du har!

Bettina, mor til 7 uger gammel pige


Annonce