Annonce

Annonce

Når du er mor til et for tidligt født barn


23. februar 2014

Forfatter:
Katrine Wochner
Forlag:
People\'s Press
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
240
Pris:
218
ISBN:
9788771372540

Læs omtalen af "Når du er mor til et for tidligt født barn " under annoncen ...


Annonce

Når du er mor til et for tidligt født barn giver et enestående indblik i, hvordan det er at blive mor før tid, hvad livet med et for tidligt født barn kan byde på, og hvordan man takler det.

Mød tvillingemoren Christina, journalist Camilla Lindemann og brandmanager Mette Holbæk, og læs deres personlige historier om fødslen og opholdet på en neonatalafdeling. Hvordan de har klaret hverdagen, dengang og nu, og hvilke udfordringer, de har mødt undervejs. Mødrene fortæller ærligt om kriser, stjernestunder, og de svære relationer til kæresten, manden, barnet og omgivelserne og de følelser, man slås med som mor - og far.

Mød også eksperterne. Præsten, psykologen, sygeplejersken, familievejleder Lola Jensen og sundhedsplejerske Sigrid Riise, der øser af deres erfaring med for tidligt fødte børn og giver konkrete råd til mor og far. Om hvordan man takler barnet of bekymringerne, og hvordan man kommer styrket videre.

Katrine Wochner er forfatteren bag bogen og selv mor til Frederik, der blev født tre måneder for tidligt. Til dagligt arbejder hun som selvstændig tekstforfatter.

Køb bogen "Når du er mor til et for tidligt født barn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce