Annonce

Annonce

Uge for uge kalender - til dig, der venter tvillinger


23. marts 2010

Forfatter:
Joan Tønder Grønning
Forlag:
Forlaget Tekstxpressen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
120
Pris:
248
ISBN:
9788790614058

Læs omtalen af "Uge for uge kalender - til dig, der venter tvillinger" under annoncen ...


Annonce

For første gang i Danmark kan du nu få en unik uge-for-uge-kalender, der detaljeret beskriver, hvad der sker med den tvillingegravide, og hvordan tvillingerne i livmoderen udvikler sig - uge for uge - hele graviditeten igennem.

Der bliver født flere og flere tvillinger i Danmark og alle de kommende tvillingeforældre kan nu detaljeret følge med i, hvad der sker undervejs. Du kan i kalenderen læse om, hvor store tvillingerne er lige nu og hvilke organer der er udviklet. Og i afsnittene om den tvillingegravide, kan du læse om, hvad der sker i din krop og om de ekstra mange undersøgelser du får tilbudt.

Kalenderen er lavet af Joan Tønder Grønning, der fortæller at flere tvillingeforældre gennem årene har spurgt hende om hun ikke ville lave en bog med oplysning og mulighed for at sætte egne billeder ind - den er der nu!

Ud over at kalenderen viser fodaftryk af hvor store børnenes fødder er lige nu, viser dig billeder af en tvillingemave der vokser hele tiden, ja så får du også plads til selv at notere vigtige øjeblikke og personlige tanker. Og du kan indsætte dine egne mavebilleder eller scanningsfotos, så kalenderen bliver en helt personlig mindrebog - både for dig og dine børn.

Om forfatteren:
Joan Tønder Grønning er tvillingemor, journalist og forfatter til Bogen om tvillinger 0-10 år, der i 13 år har været den mest populære forældrehåndbog om tvillinger.

Køb bogen "Uge for uge kalender - til dig, der venter tvillinger" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annonce