Annonce

Annonce

Graviditetskalender for mænd


12. oktober 2009

Forfatter:
Sanne Lykke Lysgaard
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
0
Pris:
129
ISBN:
9788778876249

Læs omtalen af "Graviditetskalender for mænd" under annoncen ...


Annonce

I Graviditetskalender for mænd - alt dét, som den kommende far bør vide - uge for uge bliver graviditeten forklaret, så far får bedre mulighed for at følge med ...

Så snart man som kvinde bliver gravid, så handler næsten al snak i parforholdet om barnet og den nye tid man går i møde. Det er helt naturligt, men for mange mænd er det svært at følge med og især, når snakken går på uger, varianter af morgenkvalme, gestations- og konceptionsalder osv.

Graviditetskalender for mænd er en guide der uge for uge guider den kommende far gennem graviditeten.

Hvert opslag indeholder information om barnets udvikling i livmoderen (hvor langt og stort det er, hvornår det begynder at bevæge sig og lignende), der er 'OBS- og Vidste du-bokse' samt hver uge et citat om graviditet, fødsel og det at blive forældre.

Kalenderen indeholder også information om bl.a. de juridiske aspekter ved at få børn, hvilket især har betydning for par, der ikke er gift, og om børns retsstilling.

Graviditetskalender for mænd er skrevet af Sanne Lykke Lysgaard, som skrev kalenderen til sin egen mand, da hun var gravid første gang.

Køb bogen "Graviditetskalender for mænd" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce