Annonce

Annonce

Billens Bedste - En CD


3. marts 2014

Forfatter:
Karen Marie Bille
Forlag:
spillebillen.dk
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
0
Pris:
100
ISBN:
123456781912
Helens vurdering:
Billens Bedste - En CD

Jeg har valgt at give bogen "Billens Bedste - En CD" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Billens Bedste er en CD udgivet i anledning af den private musikskole Spillebillens 10-års jubilæum. Spillebillen tilbyder musik- og motorikundervisning for børn 0-4 år sammen med deres voksne!

Billens Bedste indeholder 12 sange - en fin blanding af gamle og helt nye sange. Albummet er Spillebillens 5. udgivelse og er helt i tråd med den sædvanlige spillebillestil. Det er iørefaldende sange, som er lette at synge med på for både børn og voksne, det er glade melodier, det er musik i forskellige stilarter - nogle numre er mere jazzede, andre mere poppede og der er også plads til det lidt mere rockede. Det er musik og sange, som du kan høre på igen og igen - både i bilen, derhjemme i stuen eller hvor du nu har lyst.

Det er musik du kan danse til eller bare lytte til. Det er helt op til dig. Musikkens univers er børnenes - nogle gange er det i fantasiens tegn og andre gange handler det mere om helt almindelige hverdagssituationer med f.eks. at skulle ud af sengen om morgenen.

Om musikerne
Musikerne er Troels Skovgaard på guitar, Rune Harder Olesen på percussion og Jon Bruland på bas. De tilføjer alle tre sangene stor musikalitet, nerve og nærvær. Trioen spiller også live med Spillebillen og udgør en fin sammenspillet enhed, der har stor erfaring med at spille musik for børn.

Børnekoret er sunget af Freja Maria Bille Lunau, Asta Petrea Nordved Dueholm og Mads Nordved Dueholm.

Om komponisten og vokalen
Karen Marie Bille har komponeret og synger alle sangene. Hun er uddannet rytmikpædagog og har været leder af Spillebillen siden 2004. Hun har selv to børn. Karen Marie Bille har en god stemme, som er rar at lytte til og let at synge med på :)

Læs mere på Spillebillen.dk

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce