Annonce

Annonce

BabyCorner - en App


2. oktober 2013

Forfatter:
BabyCorner
Forlag:
BabyCorner Aps
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
0
Pris:
7
ISBN:
123456781911
BabyCorner - en App

Læs omtalen af "BabyCorner - en App" under annoncen ...


Annonce

BabyCorner er en kalender-app, der hjælper dig med at holde styr på dit døgn sammen med dit barn.

Når man bliver forældre, så bliver der vendt op og ned på hverdagen, og det kan være svært at holde styr på dagene. De første mange måneder er der intet, der hedder stabilitet og rytme, dagene flyder bare sammen, uden et egentligt mønster.

BabyCorner App´en hjælpere dig med at få styr på hverdagen. Den giver dig overblik over, hvor længe og hvor ofte dit barn sover, hvornår dit barn spiser, hvornår det bliver puslet osv. Ligesom du også kan se, hvornår I har været ved lægen.

Du har også mulighed for at føre statistik - du kan f.eks. se hvor meget tid, du bruger på at amme eller hvor mange flasker mælk du har opvarmet den sidste uge. Du bestemmer selv, hvad du vil se statistik på, og du kan vælge at få vist op til tre forskellige aktiviteter samtidig i den samme oversigt.

Derudover kan du direkte fra BabyCorner app’en dele dit barns status med dine venner på facebook. Med få klik kan du vælge et ikon, der angiver, om dit barn er glad, sover, er vred eller noget helt fjerde, og du har også mulighed for at tilføje en valgfri tekst.

I kalenderdelen vises alle aktiviteter som ikoner, der ligger i kalenderen på den valgte dato og klokkeslæt, og til hver af aktiviteterne kan du vælge at knytte en lydoptagelse, et fotografi og en lille bemærkning. På den måde giver BabyCorner app´en dig mulighed for at skabe en "barnets bog", så du altid kan huske dit barns udvikling, lyde, pludren og sjove ansigtsudtryk.

Appen fås til iPhone og iPad og kan hentes i App Store.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annoncer

Annonce