Annonce

Annonce

De små sover - en CD


28. november 2011

Forfatter:
Finn Poulsen m.fl.
Forlag:
Drømmeorkesteret
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
0
Pris:
0
ISBN:
9788771099798
De små sover - en CD

Læs omtalen af "De små sover - en CD" under annoncen ...


Annonce

CD´en De små sover er netop udkommet. Musikken er swingende, lyrisk og afslappende musik til at falde i søvn til eller bare lytte til, hovedsageligt håndspillet på akustiske instrumenter. Den er rettet til småbørn og deres voksne – forældre og bedsteforældre.

De små sover er en samling sange om at sove, om nattens stemning, om at synge sit barn i søvn og om kærlighed mellem forældre og børn.

Sange og musik er lavet af Finn Poulsen og Ania Steffensen, spillet og sunget af Finn Poulsen, Nils Bonne, Cathrine Nordseth m. fl. Sammen kalder de sig "Drømmeorkesteret".

Idéen til projektet fik Ania Steffensen, sundhedsplejerske med ansættelse på et af Røde Kors ́ asylcentre. Hun mente at der var behov for noget rolig musik, der kunne bruges i falde-i-søvn situationen, og som kunne nydes både af børn og voksne.

Om Sangene:

Slap bare af er en reklamesang for søvnens velsignelser.

Lad søvnen komme, han er din ven er et swingnummer.

Alle jordens børn - om at se på sit spæde barn, og se ligheden med alle andre børn. Ania har skrevet den, inspireret af alle de børn hun har mødt gennem sit arbejde.

Stjernerne blinker - er en vuggesang.

Nu er det nat om alt det der sker, når vi sover.

Farverne på himlen - et reggae inspireret nummer om to mennesker, med god tid til at lære hinanden at kende, som ser solen gå ned.

Gabekanon en duet, men den kan sagtens synges af flere og det er svært at lade være med at gabe, når man hører den ...

Og flere endnu ...

Hør lydklip på drømmeorkesteret. dk

Om personerne bag:

Finn Poulsen: Guitar, sang, mundharpe.
Uddannet og ansat ved DKDM, musiker med erfaring fra utallige bands, mange af dem sammen med Nils Bonne. Spiller pt med: Reve Boheme, Det Blaa Guld og Swing d ́Or. Indspillet med bl.a Otto Brandenburg, Nanna, Gypsy Jam, Full Moon Cats.

Nils Bonne: Bas
Eget hjemmestudie, Bonzone. Har spillet i et utal af bands i de sidste 30 år, og medvirket på flere CD'er indenfor genrerne verdensmusik, blues og jazzpop. Uddannet socialpædagog og arbejder på et bosted for voksne udviklingshæmmede.

Cathrine Nordseth: Sang
Uddannet musikpædagog fra DKDM, arbejder med børn, musikteater og kor. Mest kendt fra ”Venter på Far ”, men har også spillet med Marilyn Mazur og mange andre - spiller, synger og skriver inter-skandinaviske folkesange.

Ania Steffensen:
Debuterer som sangskriver med ”De små sover” og er derudover sundhedsplejerske.

Klavs Bo Larsen: Trommer og produktion
Har spillet trommer, percussion, guitar og bas i mange verdensmusikgrupper, bl.a. Drums Across, Tøsedrengene og Gypsy Jam. Spiller med børnelatingruppen Safari, som har indspillet 3 CD ́er for børn. Driver Afruit-studiet.

Julie Andersen-Høyer: Kor
Synger og spiller bas i Safari og Fru Andersen


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

tak fordi du eksisterer! I 6,5 måned - siden min søn kom til verden - har jeg benyttet mig af din hjemmesiden og læst adskillige hjælpsomme svar/spørgsmål/artikler mm. Hvilken lettelse i øvrigt, at en del førstegangsmødre føler det samme som jeg selv; overvældet af kærlighed, nervøs, urolig, lykkelig, nysgerrig, komplet for meget etc etc:)

Din kærlige og varme jargon gør, at man straks føler sig tryg i at “dele” ens liv og baby med dig!


Annonce