Annonce

Annonce

SØVN - alt hvad du behøver at vide om barnets søvn, men som du har været for træt til at spørge om


26. august 2008

Forfatter:
Anna-Maria Stawreberg
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
175
Pris:
249,00
ISBN:
9788778876171
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "SØVN - alt hvad du behøver at vide om barnets søvn, men som du har været for træt til at spørge om" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Alt, hvad du behøver at vide om barnets SØVN, men som du har været for træt til at spørge om er skrevet af Anna-Maria Stawreberg, svensk journalist og mor til to.

Anna-Maria Stawreberg har skrevet mange artikler om børn og forældreskab og fik i 2006 Pampers Journalistpris for "Med barnets øjne". En artikelserie, hvor hun fulgte 3 babyer gennem deres første år.

Bogen Alt, hvad du behøver at vide om barnets SØVN, men som du har været for træt til at spørge om giver dig en bred viden om børn og søvn. Den er ikke en fast opskrift på, hvordan du skal gøre, hvilken metode du skal bruge, men en viden om søvn generelt. Bogen indeholder emner som:

- Barnets søvn
- Sovestedet
- Rutiner
- Mad og søvn
- Søvnproblemer
- Søvn-metoder
- Mareridt og Kaosnætter
- Forældres søvn
- Parforhold

Den oprindelige bog er svensk og indeholder henvisninger til flere amerikanske og svenske forfatter, søvnforskere og børnelæger. Den danske oversættelse indeholder derudover henvisninger til den danske sundhedsstyrelses retningslinjer og råd fra forbrugerstyrelsen - f.eks. omkring valg af seng og babyudstyr.

Bogen Alt, hvad du behøver at vide om barnets SØVN, men som du har været for træt til at spørge om er en fin bog om børn og søvn. Da jeg selv har skrevet forord til bogen vil jeg her citere lidt fra dette:

"Jo mere viden du har som forældre, jo bedre bliver du i stand til at handle og træffe nuancerede beslutninger. Anna-Maria Stawrebergs bog er en rigtig god bog til dig, der ønsker at finde den løsning som passer lige præcis til dig og dit barn. Jeg anbefaler den til alle, der ønsker at træffe deres egne valg og som gerne vil se meningen med det de gør".

Køb bogen "SØVN - alt hvad du behøver at vide om barnets søvn, men som du har været for træt til at spørge om" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annoncer

Annonce