Annonce

Annonce

Den lille kaospilot


13. marts 2016

Forfatter:
Helle Kjærgård
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
184
Pris:
269,00
ISBN:
9788771185911

SPAR 11% ↓

Den lille kaospilot

Vejl. pris: 269,00

Nu: 239,95

Du sparer: 29,05

Køb!

Læs omtalen af "Den lille kaospilot " under annoncen ...


Annonce

Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det bliver et kaos for nogle børn. Børneneuropsykolog Helle Kjærgård guider til, hvordan man kan hjælpe små kaospiloter til en roligere og mere overskuelig hverdag.

Den lille kaospilot handler om alle de børn, der ikke har en diagnose, men som stadig udviser kaotisk adfærd. Det gør de for at fortælle deres omgivelser, at der er noget i deres hverdag, der ikke fungerer for dem. Her beskriver Helle Kjærgård børnene og deres udfordringer ud fra et neuropsykologisk perspektiv.

Det kræver en indsats af både børn og voksne, men med fokus på de fem store S’er: Samspil, struktur, sund kost, stimulering og søvn kan uro og kaos blive til ro og dermed et gladere og sundere barn.

Bogen henvender sig til pædagoger, børnepsykologer, børnesygeplejersker, sundhedsplejersker og de forældre, der ønsker at hjælpe deres børn med at navigere i hverdagen.

Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og har i mange år arbejdet med børn og unge, der har udfordret de voksne i deres nærhed – først i specialinstitutioner og som PPR-psykolog i egen praksis.

Køb bogen "Den lille kaospilot " her


Annoncer

ProduktnyhederSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annoncer

Annonce