Annonce

Annonce

Superbarn


1. oktober 2015

Forfatter:
Maria Beadle og Anni Kirk
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
207
Pris:
249
ISBN:
9788712050384

Læs omtalen af "Superbarn " under annoncen ...


Annonce

Mange små mennesker har problemer med synet, selvværdet, motorikken og indlæringen – men det er aldrig for sent at rette op på det, hvis du ved, hvad du skal kigge efter og får redskaberne til at stimulere på den rigtige måde.

I Superbarn får du masser af inspiration til at stimulere dit barn – uanset om det er tre måneder og skal lære at ligge på maven, tre år og måske lidt af en klodsmajor, eller en syvårig, der bliver træt i hovedet og har svært ved at knække læsekoden.

Forfatterne Maria Beadle og Anni Kirk, som er henholdsvis optometrist og folkeskolelærer, har hjulpet tusindvis af børn med de banebrydende metoder, der beskrives i bogen her.

Bogens første del giver anvisninger på god hverdags-stimulering fra 0-12 år, mens at anden del gennemgår begreber som hjernens modning, syn og samsyn, reflekser og sanser.

Køb bogen "Superbarn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Mange tak for dit gode svar - vi har nu fulgt dine anvisninger og det var en overraskende nem proces - 2 nætter tog det af vænne flasken fra vores datter og nu spiser hun som aldrig før - TUSIND TAK for dit lille skub.

Mange hilsener
Vibeke, mor til pige på 21 måneder


Annonce