Annonce

Annonce

Opfør dig ordenligt, og vær en god ven


24. maj 2015

Forfatter:
Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
128
Pris:
99
ISBN:
9788711453308
Opfør dig ordenligt, og vær en god ven

Læs omtalen af "Opfør dig ordenligt, og vær en god ven" under annoncen ...


Annonce

Hvor lægger jeg kniven? Ser jeg folk i øjnene, når jeg hilser på dem? Skal jeg sige tak for mad? Hvad vil det egentlig sige at opføre sig ordentlig? Hvordan viser man bedst sine medmennesker respekt og interesse?

I tekst og tegning viser Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi, hvordan man opfører sig ordentlig og lidt om, hvordan man ikke gør...

At lære at opføre dig ordentlig er som at lære reglerne i et spil. Det er ikke nemt at spille sammen med andre, hvis man ikke kender reglerne. Så laver man fejl eller snyder og bliver hurtigt upopulær og misforstået.

Opfør dig ordenligt er et opslagsværk med gode råd til, hvordan vi kan skabe nogle gode rammer, der gør det rart at være sammen. Takt og tone er ikke til for at gøre livet besværligt. Det er netop med til at give os et fælles sprog, så vi forstår hinanden.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annonce