Annonce

Annonce

Det professionelle kram


24. maj 2015

Forfatter:
Ulla Dyrløv
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
212
Pris:
249
ISBN:
9788750044765

Læs omtalen af "Det professionelle kram " under annoncen ...


Annonce

Hvordan får man det? Det der specielle, der gør, at man ser børnene, hører børnene og kan hjælpe dem, når de har det svært. Hvordan finder man ud af, om man har det? Kan det læres? Og hvad er det egentlig?

Ulla Dyrløvs nye bog handler om, hvordan man som fagperson kan se, lytte til og tale med børn og unge. Bogen er baseret på interview med børn og unge, som har været igennem længere psykologiske behandlingsforløb. De fortæller om nogle af de oplevelser, de har haft med lærere, pædagoger, læger, politi og andre fagpersoner. I bogen medvirker desuden en række fagfolk.

I bogen beskriver Ulla Dyrløv en enkelt og ligefremt, hvordan en fagperson kan tage hånd om et barn eller en ung, som er ulykkelig, bange, angst eller ensom. Hvordan kan du kontakte barnet? Hvad gør du og hvad gør du ikke, hvis et barn kontakter dig for at få en snak? Hvordan kan du gribe samtalen an? Hvem har ansvaret for hvad?

Bogen giver nogle helt konkrete råd til, hvordan man kan tale med børn og unge, som har det svært. Den henvender sig til alle, der arbejder med børn og unge. Forældre vil også have udbytte af at læse bogen.

Ulla Dyrløv er psykolog og driver Familiepsykologisk Praksis på Frederiksberg sammen med Charlotte Bjerregaard. Igennem de sidste 8 år har hun arbejdet som børnesagkyndig i retten, ligesom hun er supervisor på flere dagbehandlingsskoler, hvor hun primært beskæftiger sig med børn med autisme. Ulla Dyrløv har også udgivet bogen Pilot for dit barn - En guide til forældre.

Køb bogen "Det professionelle kram " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce