Annonce

Annonce

Børn og angst


25. maj 2014

Forfatter:
Lisbeth Jørgensen
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
172
Pris:
269,00
ISBN:
9788777068928

Læs omtalen af "Børn og angst " under annoncen ...


Annonce

"Vi var som forældre nødt til at lære det: at turde stille krav. Det var en aha-oplevelse for mig som mor at opdage, hvor stor betydning min håndtering af hendes angst havde." - Mor til en 15-årig pige med angst.

Mørke, edderkopper, lukkede rum, adskillelse fra mor og far… Angst er en naturlig del af børns udvikling, og alle børn oplever i perioder angst i en eller anden grad. Nogle børn er mere ængstelige end andre, og for nogle bider angsten sig fast. Angsten overskygger alt, og der er skal mindre til at udløse den. Men hvad kan man som forælder selv gøre for at hjælpe sit barn – og hvornår bør man søge professionel hjælp?

Denne bog er en hjælp til forældre med ængstelige og angste børn, men er også relevant for andre voksne omkring barnet. Forfatterne beskriver kort og ligetil, hvad angst er, hvordan forskellige former for angst viser sig, hvordan man som forældre kan støtte barnet bedst muligt hjemme og i skolen, og hvilke muligheder der er for professionel hjælp.

Børn og angst indeholder en række interviews med forældre og børn, som åbenhjertigt fortæller om at have angsten helt tæt inde på livet. Som forælder til et barn med angst kan det være en lettelse at vide, at mange andre har stået med samme udfordringer, har kæmpet og klaret det – og at der er mange ting, man kan gøre for at hjælpe sit barn.

Køb bogen "Børn og angst " her


Annoncer

ProduktnyhederSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg skriver da jeg gerne vil takke dig for dine råd og støtte. Lige da jeg læste dit brev blev jeg ked af det, for jeg ville for alt i verden være en mor, som giver sit barn opmærksomhed nok. Men du havde jo ret :0)

Jeg har fået det godt igen, er begyndt at arbejde og får medicin og går til samtaler ved en psykolog. Det har hjulpet mig meget.

Jeg vil sige 1000 tak til dig for at støtte mig og give mig råd.

Du hører nok fra mig igen

Knus fra mig


Annoncer

Annonce