Annonce

Annonce

Styrk dit barns karakter


5. april 2014

Forfatter:
Per Schultz Jørgensen
Forlag:
Kristeligt Dagblads Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
236
Pris:
249,95
ISBN:
9788774671466

Læs omtalen af "Styrk dit barns karakter " under annoncen ...


Annonce

Per Schultz Jørgensen udfordrer forældre, pædagoger og politikere til at løfte blikket fra tidens kompetencestress of sætte barnets karakterdannelse i centrum - for børnenes if samfundets skyld.

Danmark kan konkurrere på verdensplan i tre discipliner: Højeste antal skilsmisser, højeste antal skilsmisser, højeste antal af forsørgere på arbejdsmarkedet og tidligste debutalder i daginstitutioner. Sådan er vilkårene. Men hvordan sikre vi, at vi på bedste vis får skabt et dannelsesrum for børnene?

Hvis vi vil opdrage vores børn bedst muligt til verden af i morgen, skal vi i dag udvikle deres personlige dømmekraft og deres livsmod og have tiltro til, at en robust og ansvarlig dagsorden skifter.

Per Schultz Jørgensen er professor i socialpsykologi og tidligere formand for Børnerådet. Han en af de mest erfarne forskere inden for familieliv, opdragelse og børnepsykologi. Med sin erfaring samler han i denne bog, et konkret og vidende forsvar for børns karakterdannelse.

Køb bogen "Styrk dit barns karakter " her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil lige sige mange tak for dit gode og præcise svar på mit spørgsmål om "Afbrudt søvn efter dagplejestart". Jeg fik lige præcis den vejledning, jeg manglede. Så tusind tak og fortsat god dag.

Kærlig hilsen
Victors stolte mor.


Annoncer

Annonce