Annonce

Annonce

Verdens 100 farligste dyr


23. november 2015

Forfatter:
Sebastian Klein
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
216
Pris:
199
ISBN:
9788711462744

Læs omtalen af "Verdens 100 farligste dyr" under annoncen ...


Annonce

Denne bog har Sebastian ville skrive lige siden, han var dreng: Verdens 100 farligste dyr. Det er en bog fuld af heftige historier, for verden er fuld af farlige dyr - hvis man altså ikke tænker sig om. Det er derfor bogens mission, at fortælle om farlige dyr og de ting, der er gode at vide, hvis man er uheldig at rende ind i sådan et.

Vidste du f.eks., at tigerhagen vejer 630 kg, at den kan blive 50 år gammel, og at den har dræbt over 30 mennesker? Ihvertfald dem man har registreret! Det er ikke småting, man har fundet i tigerhajens mave: bildæk, en pelsfrakke, gummistøvler, en hel ridderrustning og et hønsehus med høns indeni. Men faktisk er tigerhajen kun nr. 44 på listen over verdens 100 farligste dyr.

Verdens 100 farligste dyr er en alletiders fagbog for børn, der godt kunne tænke sig at lære mere om dyr - og endda de farlige af slagsen! Bogen er fyldt med billeder og facts, der giver mulighed for at sammenligne og se alle de farlige dyr.

Sebastian Klein er tv-vært på Ramasjang, udvikler af dyreprogrammer til børn: Naturpatruljen, Afrikas Øje og Kære Sebastian. Og så er han forfatter til sidste års store bestsellersucces, Verdens 100 vildeste dyr.

Køb bogen "Verdens 100 farligste dyr" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for dit tidligere svar, som gav os meget ro omkring vores 4 uger for tidlig fødte datters måltider.

I det hele taget tak for denne brevkasse, den hjælper mange forældre... jeg er taknemmelig helt inde i mit dybeste over den tid du bruger, dine lange og fyldestgørende svar og din evne til at forstå....!!

Mor til pige født 4 uger for tidligt


Annonce