Annonce

Annonce

Væk med våde bleer


7. maj 2016

Forfatter:
Lena Lamberth
Forlag:
Lamberth
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
17
Pris:
249,00
ISBN:
9788778686800

Læs omtalen af "Væk med våde bleer " under annoncen ...


Annonce

Emil og hans venner lærer at bruge potte og toilet.

Bleer er godt, når man er lille. Eller hvis man ikke er helt sikker på, om man kan holde sig, f.eks. om natten. Men det er også rigtig dejligt at blive fri for at bruge bleer. Det er meget lettere at løbe og hoppe, når man ikke har ble på. Derfor er det godt at lære at sige til, når man skal på toilettet og øve sig i at bruge potte eller WC.

Væk med våde bleer er en sød og farvestrålende bog om bleer og toiletbesøg. I bogen beskrives der situationer med børn og toiletvaner. Der er billeder af børn, som bruger ble – eller måske lige har lagt den på hylden og kommer ud for uheld. Der er også billeder af potter, pottetræning, ‘sæde-indsatser’ og toiletter som bruges til stort og småt.

Køb bogen "Væk med våde bleer " her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annoncer

Annonce