Annonce

Annonce

Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD


7. maj 2013

Forfatter:
Luise Føns, Anders Haaber
Forlag:
Forlaget Indblik
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
33
Pris:
199
ISBN:
9788792888785
Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD

Læs omtalen af "Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD" under annoncen ...


Annonce

Bim Bam Baby - Syng og leg med din baby er både bog og CD. Tekst og musik er skrevet og indspillet af Babybandet.

Udgangspunktet for de små meldodier og sange er hverdagsrutiner, hvor musikken og motorikken spiller sammen med de situationer, du oplever dagligt med dit barn. Der er f.eks. en "Godmorgensang", så dagen kan starte stille og roligt. Der er en "Blesang", som I kan synge imens I skifter ble. Der er "Madsangen", "Kropssangen", "Legesangen", "Tandbørstesangen" og mange flere.

Der er 12 sange i alt og til hver sang følger både tekst og noder - så kan du selv spille efter noder, så er det også en mulighed.

Babybandet synger glade melodier, som det er sjovt at bevæge sig til. Og netop bevægelsene, motorikken, der bruges sammen med musikken er idéen bag bogen. Musikken skal understøtte barnets motivation til bevægelse. Motorik fyn har vejledt omkring de motoriske aspekter i bogen.

Om forfatterne
Luise Føns og Anders Haaber fik idéen til bogen, da de i 2011 fik deres datter 2 måneder for tidligt. De savnede materiale, der kunne hjælpe dem med at træne deres datters motorik og da de selv er musikere var det oplagt at lave en bog og CD, der kombinerede musik, motorik, sjov og leg.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annoncer

Annonce