Annonce

Annonce

Nannas to værelser


28. maj 2006

Forfatter:
Jannie Kildested
Forlag:
Borgen
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
55
Pris:
179
ISBN:
8721027420
Helens vurdering:
Nannas to værelser

Jeg har valgt at give bogen "Nannas to værelser" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

I år 2005 var der 15.000 skilsmisser i Danmark og næsten lige så mange registrerede parforhold blev opløst. Derfor er det oplagt med en bog som Nannas to værelser - om at finde ud af det hele, når far og mor flytter fra hinanden.

Nanna bor sammen med sin mor, sin far og sin storebror. Nanna synes de har det godt, de hygger sig ofte sammen, men nogle gange skændes mor og far også - især når de tror at Nanna og Jeppe, Nannas storebror, ikke hører det.

En dag fortæller Nannas mor og far at de vil flytte fra hinanden. Alle er kede af det og Nanna kan ikke forstå det. Jeppe spørger hvorfor og om de ikke bare kan blive gode venner igen, Nanna siger ikke noget, hun græder.

Nogle gange hører Nanna at mor og far taler i telefon sammen, det er svært når de ikke taler pænt sammen og de siger ting, som Nanna ikke forstår. Det er også svært at skulle være sød ved både mor og far, for når man er hos mor, så er far sikkert ked af det og når man er hos far, så er mor måske ked af det. Det er svært at vide hvordan man skal gøre, for at gøre det rigtigt og måske vil mor og far finde sammen igen, hvis bare Nanna er sød og ikke besværlig.

Tilsidst kommer Nanna og Jeppe ind på statsamtet, hvor de skal tale med en psykolog. Hun er god til at hjælpe, med at finde en løsning som er god for dem alle 4.

Nannas to værelser er skrevet af Jannie Kildested, som er psykolog og som i en årrække bl.a. har haft samtaler med børn i forbindelse med fastsættelse af samvær, når forældre skilles.

Det er en rigtig dejlig bog, som giver et fint indblik i hvad børn tænker og føler, og hvor svær en skilsmisse situation kan være.

Nannas to værelser henvender sig til såvel børn som forældre og andre voksne, der er interesserede i at formidle forståelse og medfølelse for barnet. Et barn vil kunne genkende situationen og måske identificere sig med Nanna og Jeppe, det vil være en oplagt mulighed for at diskutere en skilsmisse situation at bruge denne bog.

Nannas to værelser er en rigtig fin børnebog, som henvender sig til især de mindre børn, men bestemt også kan bruges af børn i skolealderen. En rigtig fin børnebog om skilsmisse, en bog skrevet i børnehøjde.

Jeg vælger derfor at give 5 bismervægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annoncer

Annonce