Annonce

Annonce

Flugten fra sneglefarmen / Hvad ved du om snegle?


22. april 2016

Forfatter:
Trine Krogh, Helle Bylander, Nynne Refsgaard, Judi
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
48
Pris:
349,00
ISBN:
9788771583229

SPAR 11% ↓

Flugten fra sneglefarmen / Hvad ved du om snegle?

Vejl. pris: 349,00

Nu: 309,95

Du sparer: 39,05

Køb!

Læs omtalen af "Flugten fra sneglefarmen / Hvad ved du om snegle? " under annoncen ...


Annonce

Flugten fra sneglefarmen. Et snegleeventyr og Hvad ved du om snegle? En børnefagbog er en dobbeltbog, der består af en fagbog om snegle og et snegleeventyr.

Bogen giver børnene adgang til faglig viden om snegle og sneglearter, med særlig vægt på vinbjergsneglen. Flugten fra sneglefarmen handler om vinbjergsneglen Herman fru Ditte, som bliver fanget og anbragt i en sneglefarm og må gå så meget grueligt igennem, indtil det lykkes ham, at komme hjem til sin dejlige, fugtige vold.

Bogen bygger på viden om læseteorier. Derfor er teksten udformet, så børn delvist kan læse med, ved at noget af teksten er erstattet af billeder. Grafisk viser teksten, om sneglene råber eller hvisker, hvilket giver børn og voksne muligheder for at snakke om, hvilke signaler der ligger i det skrevne ord. Der er også ideer i teksten til, hvordan man kan styrke børnenes evne til at læse mellem linjerne og bruge de informationer, som tegningerne giver, til at forstå teksten.

Bogen indeholder også ordforklaringer, som kan bruges til inspiration, når man eksempelvis skal forklare børn, hvad en vold er, hvis de ikke ved det i forvejen. Derudover indeholder bogen sange, illustrationer og ideer til aktiviteter.

Bogen henvender sig primært til børnehavebørn, men er også velegnet til de yngste i indskolingen.

Køb bogen "Flugten fra sneglefarmen / Hvad ved du om snegle? " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Jeg vil blot sige dig tusind tak for din hjælp. Min egen sundhedsplejerske synes jeg ikke er til at snakke med, så det er en stor trøst at kunne vende sig til dig og din brede viden. Jeg tror at du kender mig og min søn bedre end hun gør.

Jeg er særlig glad for dine hurtige svar, når jeg ikke har formået at formulere mit problem så jeg har været nød til at spørge igen...

Det er rart at have dig i baghånden og jeg har anbefalet dig til alle de nybagte mødre jeg kender.

Tak!!


Annonce