Annonce

Annonce

Hr. Pølle


25. marts 2015

Forfatter:
Birgitte Meldgaard Larsen
Forlag:
Pressto
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
48
Pris:
198,00
ISBN:
9788790333515

Læs omtalen af "Hr. Pølle" under annoncen ...


Annonce

Op mod 20.000 danske børn over fire år, har problemer med at de laver afføring i bukserne. Det er et stigmatiserende problem for både børn og forældre, og det begrænser børnene i deres sociale liv.

Hr. Pølle er en sjov bog til børn, som enten synes, det er svært at gå på toilettet, eller som skal til at lære det. Bogen handler om 5-årige Oscar, som hellere vil gå med ble end at sidde på det farlige toilet. Oscars utryghed ved at bruge toilettet ændres, da han en søndag morgen møder Pølle. Hr. Pølles iver efter at komme ned i kloaksystemet til sine venner i Pølleplaskeland giver Oscar mod til at lære selv at bruge toilettet.

Bogen indeholder til sidst 12 gode råd til renlighedstræning.

Birgitte Meldgaard Larsen er psykolog og blandt andet ansat i PPR afdelingen i Københavns Kommune. Historien om Hr. Pølle har hun med god effekt brugt, når hun har skulle hjælpe børn fra ca. 4 års alderen og op med at gå på toilettet. Birgitte fortæller: "I mit arbejde som psykolog har jeg med god effekt hjulpet børn til at lære at bruge toilettet ved at fortælle den humoristiske historie om Oscar og Hr. Pølle. Nogle børn er nemlig bange for toiletbesøget. Måske synes de, toiletsædet er ubehageligt at sidde på, eller de forstår ikke fordøjelsesprocessen og hvor afføringen forsvinder hen, når den skylles ud. Her er det min erfaring, at historien om Hr. Pølle kan bruges til at forklare børnene, at der ikke er noget at være bange for. Jeg håber, at historien om Hr. Pølle kan motivere børn og forældre til at begynde på, eller genoptage, renlighedstræningen."

Bogen er oplagt som højtlæsningsbog for børn, der så småt skal i gang med at holde op med at bruge ble, eller som er 7 år eller derunder, og som ikke er renlige i forhold til afføring.

Historien om Hr. Pølle vil med Claus Riis’ finurlige tegninger garanteret få smilet frem hos både børn og voksne.

Køb bogen "Hr. Pølle" her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Ja, så er det mig igen…..Tusind tak for dit svar og mange brugbare råd til min søns dagsrytme og nattesøvn. Vi vil straks gå i gang!

Kari, mor til dreng på 6 måneder


Annoncer

Annonce