Annonce

Annonce

Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog


3. juli 2014

Forfatter:
Signe Fjord
Forlag:
Forlaget Inspire
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788792584588
Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog

Læs omtalen af "Mor og kærlighedsbarnet - en E-bog" under annoncen ...


Annonce

Mor og kærlighedsbarnet - en solomor-barn familie bliver til er en eventyrbog om, hvordan man bliver til som familie, når far er donor og mor er solomor.

Er dit (donor)barn fyldt 2 år og begyndt at interesse sig for andre børns fædre? - Har dit barn for eksempel råbt ”far” efter naboen eller en fremmed mand på gaden? Så er det tid til at plante de allerførste og vigtigste frø til snakken om, hvordan barnet blev til, og det er den her børnebog specielt udviklet til.

Det er naturligt vigtig for alle børn at vide, hvordan de er blevet til, hvad der er deres historie - "hvem er jeg?", "hvor kommer jeg fra?". Idag bliver børn til på mange måder og "Mor og Kærlighedsbarnet" er historien om alt det som er, og ikke med fokus på det som mangler. Her er mor kvinden, med det store hjerte fyldt med kærlighed, som hun inderligt ønsker at give videre til et barn.

Bogen er skrevet til solomødre og deres donorbørn, ordet “donorbarn” bruges dog ikke i bogen. Bogen "Mor og Kærlighedsbarnet" er et redskab til på en pædagogisk måde at fortælle barnet sin tilblivelseshistorie. Bogen er især til de mindste donorbørn (2-5 år) som er klar med spørgsmål, ofte før du forventer det. Bogen kan læses højt for både drenge og piger.

Om forfatteren
Signe Fjord er mor, selvvalgt singlemor og har tidligere skrevet bogen "Selvvalgt singlemor til donorbarn". Signe Fjord er uddannet Cand. Jur. Hun er coach, terapeut og kursusleder.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil bare sige tak.

Jeg er så glad for at det er muligt at vende de mange store, svære tanker med dig her.. Det er virkelig en stor, stor hjælp :)

Knus fra mig


Annoncer

Annonce