Annonce

Annonce

Hr. Skægs ABC


6. november 2011

Forfatter:
Mikkel Lomborg og Toke Reunert
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
72
Pris:
199,95
ISBN:
9788711403723

Læs omtalen af "Hr. Skægs ABC" under annoncen ...


Annonce

Syng med på DR's sange fra det populære program Skæg med bogstaver.

Man lærer bedst når man har det skægt. Derfor har hvert bogstav en sjov historie, og hver historie har en sang. Hvordan lyder bogstaverne? Hvordan ser de ud? Med denne bog kan du se bogstaver via billeder, du kan læse dem og du kan synge dem.

Udover at hvert bogstav har en sang, rummer bogen også en sang om hele alfabetet samt kendingsmelodien fra Skæg med Bogstaver. Bogen rummer i alt derfor 31 sange.


Om forfatterne
Mikkel Lomborg spiller den populære tv-figur Hr. Skæg. Han er kendt for sit meterlange skæg og hans sjove sange om bogstaver og tal, blandt børn i alderen 3-7 år.

Toke Reunert er forfatter og fagfilosof. Han er musikalsk makker til Mikkel, og sammen viser de hvordan man kan få børneunderholdning og indlæring til at gå op i en højere enhed.

Køb bogen "Hr. Skægs ABC" her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annoncer

Annonce