Annonce

Annonce

Mads maler kunst


27. maj 2009

Forfatter:
Lea Letén
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
32
Pris:
149
ISBN:
9788763810913
Mads maler kunst

Læs omtalen af "Mads maler kunst" under annoncen ...


Annonce

Mads er forfærdelig glad for at male og bedstemor er begejstret for alt, hvad han laver. Hun giver ham ovenikøbet lakridser for det. Mads får en idé: Det her må han kunne gå ud i verden med. Mads maler en dame, en kageglad herre og en mand og hans hund. Ingen af dem giver ham lakridser for det. De bliver ikke engang glade. Men det gør bedstemor, da han trist vender hjem. Hun har endda plads til hans billeder på væggen og sætter dem i glas og ramme.

Med stor indlevelse går Lea Léten ind i lille Mads´ univers, fra han med struttende selvtillid går ud i samfundet, til han slukøret vender hjem. Måske er der en hilsen til alle de forældre og bedsteforældre, der synes, alle kreative værker fra børn er lige vidunderlige. Men lige så meget et gok til dem, der altid skal pille børn ned.

Mads maler kunst er dedikeret til Leas farmor med tak for uforbeholden støtte.

Om forfatteren:

Lea Letén er født i 1982 og er atotdidakt tegner. Hun debuterede i 2006 med bogen "Mor og Minna i svømmehallen". I 2006 kom hun med "Gaven til far".

Mads maler kunst er til børn i børnehavealderen, men kan også læses højt for børn i de mindre folkeskoleklasser.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annoncer

Annonce