Annonce

Annonce

Den lille kaospilot


13. marts 2016

Forfatter:
Helle Kjærgård
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
184
Pris:
269
ISBN:
9788771185911

Læs omtalen af "Den lille kaospilot " under annoncen ...


Annonce

Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det bliver et kaos for nogle børn. Børneneuropsykolog Helle Kjærgård guider til, hvordan man kan hjælpe små kaospiloter til en roligere og mere overskuelig hverdag.

Den lille kaospilot handler om alle de børn, der ikke har en diagnose, men som stadig udviser kaotisk adfærd. Det gør de for at fortælle deres omgivelser, at der er noget i deres hverdag, der ikke fungerer for dem. Her beskriver Helle Kjærgård børnene og deres udfordringer ud fra et neuropsykologisk perspektiv.

Det kræver en indsats af både børn og voksne, men med fokus på de fem store S’er: Samspil, struktur, sund kost, stimulering og søvn kan uro og kaos blive til ro og dermed et gladere og sundere barn.

Bogen henvender sig til pædagoger, børnepsykologer, børnesygeplejersker, sundhedsplejersker og de forældre, der ønsker at hjælpe deres børn med at navigere i hverdagen.

Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og har i mange år arbejdet med børn og unge, der har udfordret de voksne i deres nærhed – først i specialinstitutioner og som PPR-psykolog i egen praksis.

Køb bogen "Den lille kaospilot " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annonce