Annonce

Annonce

Se, hør og forstå dit barn


1. oktober 2015

Forfatter:
Charlotte Andersen
Forlag:
Dafolo
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
167
Pris:
225
ISBN:
9788771691329
Se, hør og forstå dit barn

Læs omtalen af "Se, hør og forstå dit barn " under annoncen ...


Annonce

Alle forældre gør det bedste, de kan, men at være forælder eller pårørende til et barn med en uhensigtsmæssig urolig eller udadreagerende adfærd kan være udfordrende. Et barn med urolig eller udadreagerende adfærd profiterer af, at forældrene styrer, støtter og guider det – men i en travl hverdag kan det ofte være svært at bevare roen og have det nødvendige overskud til at give den bedst mulige støtte til sit barn.

For at kunne hjælpe og støtte sit barn på den bedst mulige måde er det helt nødvendigt, at man som forælder forstår, hvorfor barnet har de negative reaktionsmønstre. Denne bog har til formål at give en grundlæggende forståelse for barnets adfærd, og forfatteren præsentere samtidig nogle konkrete metoder, som kan bruges til at støtte barnet og til at ændre dets adfærd i en mere hensigtsmæssig retning.

I bogen findes 10 konkrete skemaer og hjælpekort, som kan hjælpe barnet i de daglige rutiner, der let kan blive konfliktfyldte.

Bogen er relevant for forældre og andre pårørende, lærere og pædagoger til børn i alderen 3-15 år. Den henvender sig primært til familier med børn med urolig eller udadreagerende adfærd, men kan bruges som inspiration i alle familier.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak igen for dine svar, jeg bliver så meget klogere :-).

Du rammer så præcist!

Glad påske til dig :o)

Mor til pige på 2 måneder


Annonce