Annonce

Annonce

Forældre samarbejde der virker


16. august 2015

Forfatter:
Søren Smidt, Suzanne Krogh
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
184
Pris:
259
ISBN:
9788771582642

Læs omtalen af "Forældre samarbejde der virker " under annoncen ...


Annonce

Et godt forældresamarbejde er vigtigt, både for børn, forældre og det pædagogiske personale, men hvordan griber man det bedst an og får det prioriteret i en travl hverdag?

Denne bog beskriver med udgangspunkt i en undersøgelse af forældreerfaringer, hvordan man kan organisere det gode samarbejde mellem forældre og pædagogisk personale.

Forældresamarbejde der virker tager fat på spørgsmål som: Hvordan arbejder man systematisk og reflekteret med at udvikle samarbejdet? Hvad er det, der betyder noget for forældre, og hvad giver det af pejlemærker for det pædagogiske personale i institutionerne? Kort sagt: Hvad virker?

Det handler om samarbejdet i hverdagen: Start i institution, forældremøder, forældresamtaler, daglig kommunikation, forældredeltagelse, pædagogisk dokumentation, forældreråd og forældrebestyrelse. Hvert kapitel afsluttes med konkrete eksempler på, hvad der virker, og refleksionsspørgsmål målrettet studerende og det pædagogiske personale.

Bogen er skrevet til pædagoger i daginstitutioner, studerende på pædagoguddannelsen og forældre i forældreråd og forældrebestyrelser.

Suzanne Krogh er cand.psych. med speciale i børn og unges udvikling og lektor i pædagogik. Hun arbejder som konsulent hos Life-lab og er derudover foredragsholder, underviser, forfatter, familierådgiver, ledelsescoach og ekstern lektor på UCC.

Søren Laibach Smidt er cand.psych., ph.d. og chefkonsulent hos UCC. Han forsker i didaktik og læringsrum og er forfatter til en lang række artikler og bøger om pædagogik, dagsinstitutioner og barndom.

Køb bogen "Forældre samarbejde der virker " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusinde tak for dit svar på mit sidste brev vedrørende min dreng. Det varmede at blive mødt med forståelse og indsigt – i forhold til lige netop den problematik vi var i på daværende tidspunkt.

Venlig hilsen
Mor til dreng på 3 år


Annonce