Annonce

Annonce

Moar! Sådan får du hvilepuls i hverdagen


20. april 2012

Forfatter:
Charlotte Højlund
Forlag:
Pretty Ink
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
224
Pris:
249
ISBN:
9788763820677
Moar! Sådan får du hvilepuls i hverdagen

Læs omtalen af "Moar! Sådan får du hvilepuls i hverdagen" under annoncen ...


Annonce

Alle ønsker at være det hele som forældre: at være kernesunde, sjove, romantiske og bo i et Bo-Bedre hjem, men man kan ikke det hele og derfor må der gives slip på idealerne. Charlotte Højlund er selv mor til syv børn i alderen 1/2 til 17 år.

Charlotte Højlund fortæller sin historie som mor og giver ud af sine bedste råd. Om hvordan man skaber plads til sig selv og hinanden i hverdagen. Hvordan børnene lærer at hjælpe til. Og hvordan man beroligere teenagerne.

Blikket er personligt, da det ikke er fra en eksperts synsvinkel.


Om forfatteren
Charlotte Højlund er mor til syv børn i alderen 1/2 til 17 år. Hun er uddannet journalist og er p.t. jordemoderstuderende. Hun er i dag klummeskribent på 24Timer, hvor hun skriver om familieliv.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar til min ældste søn og hans spørgsmål om ’bierne og blomsterne’. Vi har læst et par bøger sammen, han grinede rigtig meget … men fik stillet sin nysgerrighed!

Det var en rigtig god idé at læse bøger sammen, for du har jo fuldstændig ret: Det kan være grænseoverskridende for både barn og voksen af snakke om den slags sammen, mens en bog oplyser nøgternt og godt. Intimsfæren bevares intakt, genialt!


Annonce