Annonce

Annonce

Osvalds kompas


6. november 2011

Forfatter:
Birgit Strandbygaard
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
96
Pris:
199
ISBN:
9788763821933
Osvalds kompas

Læs omtalen af "Osvalds kompas" under annoncen ...


Annonce

Osvald har lavet et kompas, men det er ikke et helt almindeligt et. Kompasset kan vise alt muligt, og også hvad der er rigtigt og forkert.

Den samme dag som Osvald får en lillesøster, bliver kompasset væk. En skrigene tyksak, som de voksne synes er vidunderlig, gør at Osvald bliver slået ud af kurs.

Historien er både sjov, alvorlig og filosofisk. Den er velegnet til oplæsning fra de 5 år.


Om forfatteren
Birgit Strandbygaard er cand.mag. i dansk og filmvidenskab, men arbejder i dag som forfatter. Hendes første bog udkom i 1995 og hun har siden da vundet Kulturministeriets Børnebogspris i 2005, for romanen Drengen der samlede på ord.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce