Annonce

Annonce

Find og lær, Massere af dyr


5. februar 2012

Forfatter:
Dawn Sirett
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
48
Pris:
149
ISBN:
9788711406427
Find og lær, Massere af dyr

Læs omtalen af "Find og lær, Massere af dyr" under annoncen ...


Annonce

Lær mere end 300 dyr at kende med denne store dyreordbog. Bliv introduceret for begreber som mønstre, farver og tal. Der er både dyr der er store og små, kendte og mindre kendte, farverige og enkle. Bogen rummer masser af detaljer, overraskelser og aktiviteter. Kan du finde den lille frø? Den gemmer sig et sted på hvert opslag.

Bogen vil opbygge barnets ordforråd og stimulere sproget.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annonce