Annonce

Annonce

Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet


23. november 2015

Forfatter:
Sigurd Barrett
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
240
Pris:
139,00
ISBN:
9788740025293

SPAR 3% ↓

Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet

Vejl. pris: 139,00

Nu: 134,95

Du sparer: 4,05

Køb!

Læs omtalen af "Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet" under annoncen ...


Annonce

Tag med Detektiv Dunkeldirk på snehvidt juleeventyr gennem 24 hæsblæsende afsnit i Sigurd Barrets spændende kalenderhistorie for de 5–12-årige og for deres barnlige forældre, bedsteforældre og juleglade naboer.

Det er den 1. december, og Detektiv Dunkeldirk har modtaget et mystisk brev. Han bor i Grønland, hvor han opklarer mysterier fra morgen til aften. Grønland ligger så langt nordpå, at det er længere nordpå end for eksempel Ålborg og Skagen. Og det er altså langt.

Helt deroppe nordpå ligger byen Juuleaaftennuuaaq. Der er ikke ret mange, der kender den, for alle, der bor der, gør alt, hvad de kan, for at holde den hemmelig. Og så er det, man tænker: Hvad i alverden foregår der der? Detektiv Dunkeldirk tager handsker på for ikke at sætte fingeraftryk på brevet og giver sig til at læse.

Brevet er kort. Kun to linjer: Hjælp, noget er galt her i Juuleaaftennuuaaq. Kom straks. Mød mig ved indgangen til Juule-basen. Hilsen J.F. Og så kan det nok være, at Dunkeldirk får pakket snescooteren.

Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og prisvindende børnebogsforfatter. Barrett har skrevet en lang række populære børnebøger. Heriblandt bestselleren Sigurd fortæller Bibelhistorier, som i 2010 blev kåret som årets børnebog. I 2013 udkom Sigurd fortæller om de nordiske guder, efterfulgt af Sigurd fortæller om græske guder (2014).

Køb bogen "Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce