Annonce

Annonce

Blev du til ved et knald?


16. august 2015

Forfatter:
Trine Bundsgaard
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
32
Pris:
99,95
ISBN:
9788711331095

Læs omtalen af "Blev du til ved et knald? " under annoncen ...


Annonce

Sofus og Viola ved godt, hvordan de små børn kommer ud af deres mors mave. Det er sværere at finde ud af, hvordan de kommer derind. Sofus' lillesøster påstår, at hun ved det hele, men hun siger bare: bolle, bolle, bolle.

Blev du til ved et knald? er en sød, humoristisk billedbog for de 4-7 årige, om hvordan man får børn. Sofus og Viola hører om adopterede børn, en dreng med to mødre, om kunstig befrugtning og lærer en masse nye, frække ord af Sofus' lillesøster Lise. Bogen føjer sig ind i en solid dansk tradition for bøger til børn, der ligefremt og i børnehøjde fortæller om seksualitet og forplantning.

Trine Bundsgaard er cand.mag. i dansk og debaterede i 2006 med sin første børnebog, Rune Ole fra Akalejevej. Indtil nu har hun skrevet mere end 30 titler, der først og fremmest handler om hverdagen og det nære. Hun er mest optaget af, hvad der sker mellem mennesker - både voksne og børn. Hvad vi siger til hinanden, og hvordan det virker. Blev du til ved et knald? er hendes første billedbog.

Køb bogen "Blev du til ved et knald? " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for hjælpen - det virker!!

Jeg vil takke dig for din støtte i vores søvnprojektet. Det virker så godt, at vi indimellem synes det er for godt/let til at være sandt. I går havde jeg veninder på besøg og alligevel var det så let som ingenting. Det er en lettelse og putningen er blevet en fornøjelse for alle parter.

Det var lange 5 uger for at få det til at fungere, men det hele værd!

Tusinde tak for din støtte.

Fra to nu langt mindre trætte forældre


Annonce