Annonce

Annonce

Peter Pedals drøm


30. juli 2011

Forfatter:
Margret og H.A.Rey
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
28
Pris:
79,95
ISBN:
9788711425978

Læs omtalen af "Peter Pedals drøm" under annoncen ...


Annonce

Peter Pedals drøm er en tekstbog med billeder i blide farver.

Peter Pedal har været i tivoli, men han var for lille til alt det sjove. Om aftenen er han træt, og han falder i søvn på sofaen. Peter drømmer at han kan gøre alt det, han gerne vil, for han er blevet stor. Men kan han nu også det?

Vi kender alle Peter Pedal som den lille, nysgerrige, begejstrede abe, som tager på opdagelse i byen med sin ven, manden med den gule hat.
Bogen er en del af en komplet serie, der indeholder utallige bøger: Peter Pedal og luftballonen, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal i sneen og mange, mange flere.

Om forfatteren
Hans Augusto Rey blev født d 16. september, 1898, i Hamburg, Tyskland. Han voksede op nær Hagenbeck Zoo. Han elskede derfor dyr, og at tegne dem.

Margarete Elisabeth Waldstein blev født i Hamburg, d 16. maj, 1906. Parret blev gift i Brasilien d 16. august, 1935. De flyttede senere til Paris, da de forelskede sig i byen på deres bryllupsrejse. Det var der deres første bog blev udgivet.

Køb bogen "Peter Pedals drøm" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil lige sige mange tak for dit gode og præcise svar på mit spørgsmål om "Afbrudt søvn efter dagplejestart". Jeg fik lige præcis den vejledning, jeg manglede. Så tusind tak og fortsat god dag.

Kærlig hilsen
Victors stolte mor.


Annonce