Annonce

Annonce

Sko


21. maj 2013

Det er vigtigt at barnets muskulatur i fødderne får mulighed for at udvikle sig rigtigt. Dette gøres bedst, hvis barnet får lov til at gå så meget som muligt på bare fødder.

Som hovedregel har børn ikke brug for sko, før de begynder at rejse sig og gå rundt. Når barnet skal have sin første sko, er det vigtigt at skoen er blød og passer til barnets fod. Der bør være en fast hælkappe og skoen bør ikke være så stor, at barnet risikerer at glide frem i den. Hvis foden glider, er barnet nødt til at ...


Annonce

... krumme tæerne for at holde fast.

Skoene skal kunne snøres eller eller spændes, så de sidder ordentlig fast. Der bør være voksetillæg, gerne 1-1½ cm, hvis barnet skal kunne bruge skoen over nogle måneder.

Vælg sko, sandaler og støvler efter årstiden. Gummistøvler er kun til regnvejr. Her er de til gengæld uundværlige med en ekstra strømpe i.

Når barnet går rundt hjemme eller i institution, vil det være godt med en blød skridsikker indesko i f.eks. blødt skind. Det er et godt alternativ til bare fødder.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Hvor er det altså fedt, at kunne skrive alle sine dumme og til tider overflødige spørgsmål her, og så få et godt og brugbart svar fra dig.

Venligst Susan, mor til Anna 13 måneder


Annonce