Annonce

Annonce

Hjemmefødsel


13. marts 2022

Lang de fleste kvinder kan selv vælge, om de vil føde hjemme eller på sygehuset. Der er dog visse undtagelser - hvis du venter tvillinger, hvis dit barn vender forkert, eller hvis der er specielle komplikationer, så vil du blive frarådet at gennemføre en hjemmefødsel. Tal derfor altid med din jordemoder og læge om, hvad du godt kunne tænke dig.

Der kan være mange fordele ved at føde hjemme. Du har f.eks. din egen jordemoder, du er på hjemmebane - hun er på besøg, du er mere rolig, du og din partner er sammen hele tiden mv. En hjemmefødsel giver også mulighed for, at du kan have flere med til ...


Annonce

... fødslen, hvis du ønsker det. Måske har I ældre søskende, som I gerne vil have har mulighed for at være til stede.

Nogle af ulemperne ved en hjemmefødsel kan være, at tilbuddet om smertestillende kan være begrænset, og at du kan risikere at skulle af sted midt i fødslen, hvis jordemoderen skønner, at der er komplikationer.

Hvis I vælger en hjemmefødsel, så vil jordemoderen altid komme ud til jer, udsendt fra fødestedet. Det er dog sådan, at enkelte fødesteder mangler jordemødre, og derfor kan de have problemer med at sende en ud. Tal derfor med dit fødested om, hvorvidt hjemmefødsel er en mulighed for jer.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de altid fine og uddybende svar. De giver os ro på :)

Tak, fra en mor til 2


Annonce